Stel je voor dat je ergens met de auto rijdt, maar je weet niet waar.

Stel je voor dat je ergens met de auto rijdt, maar je weet niet waar. Wij helpen je om je bestemming te kiezen en je voor te bereiden op de reis. Jij rijdt. We zitten in de auto en als je niet zeker bent of je nog wel op het juiste spoor zit, kun je ons vragen om hulp. Wanneer je de gekozen bestemming bereikt hebt, ga je alleen verder. In het beste geval heb je ons niet meer nodig om met je mee te reizen, maar je kunt ons een lift geven als je ons op straat ziet met een kapotte fiets.

Het ondersteuningsprogramma van het Globaal Dorp helpt onze vrijwilligers en deelnemers aan activiteiten hun doelen te definiëren en te bereiken. Samen met hen gaan we op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat wil ik bereiken/veranderen? Hoe kan ik het realiseren? en Met welk resultaat ben ik tevreden? De bestemmingen/doelen kunnen verschillend zijn voor elke persoon, bijv. het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, emotioneel sterker worden, structuur in het dagelijks leven brengen, je thuis voelen, een ​​goede beslissing nemen, enz.

De Globaal Dorpteamleden hebben waardevolle ervaring vanuit hun eigen integratie in de Nederlandse samenleving. Kennismaking met je nieuwe omgeving en het vinden van je plek is veel makkelijker als er mensen in de buurt zijn die je kunnen helpen. Dus aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken. Soms is alleen een kort gesprek met iemand die je kunt vertrouwen en die een paar goede vragen kan stellen, al genoeg om je situatie duidelijk te krijgen en je in staat te stellen om verder te gaan.

Alle contacten zijn zeer vertrouwelijk.